ΑctionAid | Γίνε Ανάδοχος Παιδιού

Γίνε Ανάδοχος ενός παιδιού με 0.82€/μέρα

Η απόφασή σου να γίνεις Ανάδοχος μπορεί να είναι καθοριστική για τη ζωή ενός παιδιού και της κοινότητάς του σε μια χώρα της Αφρικής, Ασίας και Λατινικής Αμερικής.

Αναδοχή δε σημαίνει υιοθεσία. Σημαίνει υποστήριξη ενός παιδιού, της οικογένειάς του και όλων των ανθρώπων της περιοχής όπου ζει, ώστε να επιτευχθούν θετικές και μακροχρόνιες αλλαγές στη ζωή τους. Σημαίνει, επίσης, υποστήριξη της δράσης μας στην Ελλάδα.

Είσαι ο μοναδικός

Είσαι ο μοναδικός

Ανάδοχος ενός συγκεκριμένου παιδιού, με το οποίο αναπτύσσεις μια προσωπική σχέση. Το παιδί φυσικά γνωρίζει ότι αποκτά έναν μακρινό φίλο που στηρίζει τα προγράμματα και τα έργα που γίνονται στην περιοχή που ζει.

Από τα 25€ της μηνιαίας δωρεάς σου

Από τα 25€ της μηνιαίας δωρεάς σου

τα 17€ επενδύονται σε προγράμματα στις χώρες δράσης μας, δηλαδή στη χώρα στην οποία ζει το Ανάδοχο παιδί σου, και σε προγράμματα στην Ελλάδα. 5€ επενδύονται σε καμπάνιες ευαισθητοποίησης του κοινού και εύρεσης νέων πόρων και υποστηρικτών, ενώ 3€ καλύπτουν τα λειτουργικά μας έξοδα.

Η τακτική δωρεά σου

Η τακτική δωρεά σου

έχει πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα, γιατί συμβάλλει στη μεταμόρφωση μιας ολόκληρης κοινότητας, αλλά και στη διατήρηση και ενίσχυση του έργου μας στην Ελλάδα. 

Μέσα από την επικοινωνία

Μέσα από την επικοινωνία

που ανταλλάσεις με το παιδί το βλέπεις να μεγαλώνει και παρακολουθείς την εξέλιξη των έργων στην κοινότητά του.

Εθελοντικά Ταξίδια Αλληλεγγύης

Θέλεις να προσφέρεις; Είσαι έτοιμος για την πιο συγκλονιστική εβδομάδα της ζωής σου; Αν απαντάς ναι...

Σε περιμένουμε!

Τι λαμβάνεις
Σε όποια χώρα και αν βρίσκεται το παιδί του οποίου είσαι Ανάδοχος, αποκτάς μαζί του και με την κοινότητά του μία μοναδικά προσωπική σχέση.

Aριθμός Μητρώου   401539/1998